Gå till innehåll
Föreningen Wij Bågskyttar Ockelbo
Föreningen Wij Bågskyttar Ockelbo

Lag-guld på 3D-SM

Fem skyttar från klubben var den 19-20 augusti till Arvika och sköt 3D-SM. Hem kom vi med ett lag-guld i klassen Traditional Men.

Lag-guld 3D-SM Arvika

Det var utmanande banor som väntade alla skyttar i Arvika. Långa avstånd lurade många gånger skytten till de lägre poängen.

I Barebow Men hade vi Björn Schubert som gjorde sin andra tävlingshelg någonsin och var nöjd att vara på plats och få fler erfarenheter av den här tävlingsformen. Han kom på en 19e plats!

Jesper Nyström börjar bli varm i kläderna i sin klass Longbow Men efter att vara en av de som tävlat mest den här säsongen. Med 30 konkurrenter att tävla mot, slutade Jesper på en fin 9e plats.

Klubbens övriga tre deltagare tävlade i klassen Traditional Men, där vi också hade ett lag anmält. Bäst slutade Robert Antman på 4e plats efter att ha haft en trög första dag. Magnus Fredin som hade en lite sämre andra dag ramlade ner några placeringar och slutade 14e. På en 20e plats kom Fredrik Ingelsson som gör sin första säsong i tradionella klassen. Tillsammans lyckades grabbarna ändå efter nervkittlande jämna resultat ta hem lag-guldet.

 

Publicerad: 2023-08-25

Senast uppdaterad: 2023-08-25

Författare: Förnamn saknas Efternamn saknas

Sponsorer